Telecom & IT Resellers

Als je als Telecom- of ICT-bedrijf jouw bestaande klanten nog meer aan je wilt verbinden en bij prospects een nieuwe ingang wilt creëren om ze binnen te halen als klant, dan kunnen de oplossingen van Conneqtech je hierbij helpen. Onze oplossingen passen uitstekend in jouw dagelijkse business. Benieuwd naar de mogelijkheden die we je kunnen bieden, neem dan gauw contact met ons op!

Telecom & IT Resellers

Beveiliging van bedrijfspanden en assets

Ben je actief in de beveiligingsbranche, wil je innoveren en je huidige product- en dienstenportfolio uitbreiden? Dan helpt Conneqtech je hier graag bij. Onze oplossingen zorgen ervoor dat je bestaande klanten nog beter kunt bedienen en aan je kunt verbinden. Daarnaast kun je met onze oplossingen ook een nieuwe ingang creëren bij prospects om hen vervolgens binnen te halen als klant.

Beveiliging van bedrijfspanden en assets

Verhuur & verkoop van leisure producten

Ben je actief in de verkoop of het verhuur van auto’s, boten, motoren, caravans, campers, aanhangers, trailers, scooters, trikes, quads of andere vervoersmiddelen? En wil je jouw klanten nog optimaler bedienen, zodat zij tevreden zijn en blijven? Conneqtech biedt je diverse oplossingen waarmee je dit kunt realiseren. Bij het verhuren van jouw producten weet je exact waar de goederen staan en wanneer ze worden gebruikt, maar ook gegevens over bijvoorbeeld snelheid, open/dicht, aan/uit en temperatuur kunnen opgenomen worden in de oplossingen die we voor jou ontwikkelen of inrichten.

Verhuur & verkoop van leisure producten

Verhuur van mobiliteits- & werkmaterieel

Als je actief bent in het verhuur van auto’s, boten, motoren, caravans, campers, aanhangers, trailers, scooters, trikes, quads of andere vervoersmiddelen, dan wil je exact weten waar deze vervoersmiddelen staan en wanneer ze gebruikt worden. Wil je ook beschikken over gegevens, zoals snelheid, op/dicht, aan/uit en temperatuur? Conneqtech heeft voor jou de oplossingen die je inzicht geven in dit soort gegevens.

Verhuur van mobiliteits- & werkmaterieel

Short Lease

Omdat je actief bent in de shortleasebranche is het voor jou van groot belang dat je exact weet waar alle vervoersmiddelen staan en wanneer ze gebruikt worden. Heb je behoefte aan nog meer inzicht in je verhuurvloot en wil je ook kunnen beschikken over gegevens, zoals snelheid, op/dicht, aan/uit en temperatuur? Conneqtech helpt je hier graag bij! Wij hebben een breed scala aan oplossingen en zit de gewenste oplossing voor jou er niet tussen, dan ontwikkelen toch gewoon een maatwerkoplossing voor je? We hebben namelijk niet voor niets een ontwikkelteam in eigen huis.

Short Lease

Ook samen succesvol zijn? Word dan partner van Conneqtech!

Conneqtech ontwikkelt standaard- en maatwerkoplossingen voor je: van de ontwikkeling van het idee tot aan de commerciële implementatie en de aftersales. Dan kun jij je richten op de zaken waar jij goed in bent. En samen vormen wij een unieke combinatie! Klik op de onderstaande button of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ik wil partner worden!

Partnervoordelen

  • Stabiele, Nederlandse onderneming met meer dan 10 jaar ervaring.
  • Eenvoud in bediening van klanten door simpel en schaalbaar online platform.
  • Persoonlijke en heldere dienstverlening: afspraak is afspraak!
  • Mogelijkheden voor gepersonaliseerd platform in eigen huisstijl.
  • We nemen je werk uit handen door ondersteuning te bieden van sales tot fulfilment.
  • Een aantrekkelijk extra en recurring verdienmodel met klanteigendom.