Jouw partner in de verbinding van fysiek naar digitaal.

Al meer dan 10 jaar verbinden wij traditionele producten met internet.

Over ons

Conneqtech ondersteunt haar klanten en partners om de complexiteit van Internet of Things begrijpelijk te maken en te vertalen naar praktische oplossingen. Wij ondersteunen onze partners en klanten van de ontwikkeling van het idee tot en met commerciële introductie en de aftersales.

Door onze uitgebreide en veelzijdige kennis op het gebied van Internet of Things kunnen wij vrijwel bij elke organisatie toegevoegde waarde leveren door gezamenlijk een succesvol model te creëren. Onze slimme Internet of Things oplossingen zorgen voor een blijvende verhoging van omzetten, marges en efficiency.

De voordelen van Conneqtech

  • Volledige service: van ontwikkeling idee tot commerciële introductie en aftersales.
  • Persoonlijke en duidelijke dienstverlening, door onze klanten beoordeeld met een 9+.
  • Marktleider in connectiviteitsoplossing voor de E-bike en Care sector.
  • Stabiele, Nederlandse onderneming met meer dan 10 jaar ervaring.
  • Eigen ontwikkelteam voor maatwerk en snel inspelen op technologische ontwikkelingen.
  • Slimme, up-to-date en veilige platformen.

Conneqtech maakt onderdeel uit van de Allegion Groep.

Meer over Allegion

Allegion (NYSE: ALLE) is een wereldwijde pionier op het gebied van veiligheid en beveiliging. Allegion heeft een omzet van ruim 2 miljard dollar en verkoopt producten in bijna 130 landen. Ze houden mensen en hun eigendommen, overal ter wereld, veilig aan de hand van eenvoudige systemen en geavanceerde technologie. Als toonaangevende leverancier van beveiligingsproducten en -oplossingen voor woningen, bedrijven en fietsen, is Allegion gespecialiseerd in beveiliging rond de deuropening en daarbuiten.

Allegion

Maak kennis met ons team

Het Conneqtech team bestaat uit enthousiaste experts en professionals in hun vakgebied. Samen met elkaar en met een no-nonsense mentaliteit streven wij naar het ontwikkelen en leveren van de beste producten en diensten aan onze klanten en partners.