Boten beveiligen met een GPS tracker.

In april gaat het botenseizoen weer van start. Alle verkopers en verhuurders zijn nu al bezig met de voorbereiding hiervan, zoals onderhoud en het kopen van nieuwe producten. Boten en/of sloepen zijn een kostbaar bezit, dus is het extra belangrijk om deze vaartuigen goed te beveiligen en je wilt kunnen controleren waar al je boten zijn. Daarom roepen wij op: beveilig je vaartuigen!

Hoe beveilig je de vaartuigen?

Er zijn verschillende manieren waarop je je vaartuig kunt beveiligen. Een GPS tracker is dé ideale manier om boten te beveiligen. Hiermee weet je waar het vaartuig zich bevindt. Vul je dit aan met nog andere hardware dan wordt het ook mogelijk om andere data uit je vaartuig te halen. Wanneer hij onderhoud nodig heeft, wat het vaargedrag is en bijhouden van het brandstofpeil. Er is veel mogelijk op dat gebied, daar gaan wij graag met je over in gesprek! Want naast onze standaardoplossingen, maken wij ook met regelmaat een maatoplossing. Binnen Internet of Things is er veel mogelijk.

Creëer een nieuw en extra verdienmodel

Naast dat het fijn is om te weten waar je vaartuig is en hoe het ermee gesteld is, is het aanbieden van een GPS-systeem een extra verdienmodel voor botenverkopers. Die kunnen deze service aan hun klanten aanbieden om hun vaartuigen te beveiligen. Conneqtech helpt jou om dit verdienmodel tot een succes te brengen!

Partner van Conneqtech

Wil jij een extra verdienmodel? Word partner van Conneqtech. We leveren de hardware, software en zorgen ervoor dat de GPS-systemen worden ingebouwd. Wil je ook geen omkijken hebben naar de verkoop, supportvragen en aftersales? Geen probleem! Wij pakken dit voor je op. Wil je meer weten wat de voordelen zijn van een partnership met Conneqtech? Op deze pagina lees je er alles over het partnershipprogramma.