Creëer beheersbare zorgproducten en -processen

Gebruik onze Care IoT Solutions, krijg real-time inzicht en bespaar kosten in service en onderhoud

Veilige en effectieve Internet of Things oplossingen voor zorgfabrikanten.

Producten en processen eenvoudig beheersbaar maken? Conneqtech helpt je hier graag bij. Wij ontwikkelen standaard- en maatwerkoplossingen om zorgproducten en processen eenvoudig beheersbaar te maken door producten en diensten te verbinden door Internet of Things. Het resultaat? Een efficiëntere organisatie, hogere marges en een hogere klanttevredenheid.

De voordelen van Conneqtech

  • Volledige service: van ontwikkeling idee tot commerciële introductie en aftersales.
  • Persoonlijke en duidelijke dienstverlening, door onze klanten beoordeeld met een 9+.
  • Marktleider in connectiviteitsoplossing voor de E-bike en Care sector.
  • Stabiele, Nederlandse onderneming met meer dan 10 jaar ervaring.
  • Eigen ontwikkelteam voor maatwerk en snel inspelen op technologische ontwikkelingen.
  • Slimme, up-to-date en veilige platformen.

De Connected Scootmobiel

Conneqtech ondersteunt haar klanten in de zorg onder andere in het slim maken van outdoor mobiliteit. Met de ‘Connected Scootmobiel’ hebben we in nauwe samenwerking met onze klant, partners en andere stakeholders (gemeenten, eindgebruikers, distributeurs) een unieke oplossing gecreëerd. Door het toepassen van unieke en gepatenteerde hardware van Conneqtech, gecombineerd met speciaal ontwikkelde software, is het gebruik van de scootmobiel inzichtelijk. Deze inzichten worden vertaald in bruikbare data, die beschikbaar worden gesteld in specifieke online omgevingen en app’s die per stakeholder ontwikkeld zijn. Door de inzet van deze oplossingen, is een besparing van minimaal 25% gerealiseerd. En dit resulteert vervolgens in: betere marges, snellere en betere dienstverlening en hogere klanttevredenheid.”

Smartcare

Smart Care

Ben je benieuwd hoe Conneqtech ook voor jouw organisatie bestaande of nieuwe zorgproducten en - diensten “smart” kan maken? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder, van de ontwikkeling van het idee tot en met de commerciële introductie en de aftersales.

Contact opnemen