Samen succesvol zijn? Word partner van Conneqtech!

Met slimme internet of things oplossingen maak je bedrijfsprocessen efficiënter en creëer je nieuwe verdienmodellen. Op deze manier kun je klanten meer service bieden en beter binden aan jouw organisatie.

Conneqtech ondersteunt je met standaard- of maatwerkoplossingen, van idee-ontwikkeling tot commerciële implementatie en aftersales. Zo kun jij je richten op de zaken waar jij goed in bent.

Partnervoordelen

  • Stabiele, Nederlandse onderneming met meer dan 10 jaar ervaring.
  • Eenvoud in bediening van klanten door simpel en schaalbaar online platform.
  • Persoonlijke en heldere dienstverlening: afspraak is afspraak!
  • Mogelijkheden voor gepersonaliseerd platform in eigen huisstijl.
  • We nemen je werk uit handen door ondersteuning te bieden van sales tot fulfilment.
  • Een aantrekkelijk extra en recurring verdienmodel met klanteigendom.

Samen succesvol!

Onze salesmedewerkers staan tot jouw beschikking om je te ondersteunen in het salesproces. Naast de initiële, commerciële product- en dienstentrainingen die we voor je verzorgen, ondersteunen onze salesmedewerkers je ook graag bij specifieke salestrajecten om de conversie verder te vergroten.

Samen succesvol
supportafhandeling

Ondersteuning en supportafhandeling

Om ervoor te zorgen dat jouw klanten de juiste ondersteuning krijgen en niet alleen tevreden zijn, maar ook tevreden blijven met de geleverde oplossing(en), kan Conneqtech zowel de tweede- als eerstelijns support voor je verzorgen. Afhankelijk van het gekozen supportniveau, zorgt Conneqtech voor de supportafhandeling zowel telefonisch als per e-mail. Indien gewenst, vindt deze afhandeling plaats uit naam van jouw bedrijf. Ons ticket- en supportsysteem houdt je constant op de hoogte en zo houd jij uitstekend overzicht op de afgestemde sla’s en kpi’s.

Jij focust op sales, wij doen de rest

Zodra de sales is gedaan, wil je het liefst zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verwerking hiervan. Door middel van onze fulfilmentoplossingen heb jij hier geen omkijken meer naar. Conneqtech zorgt voor de volledige orderafhandeling, van aanname van de order tot de snelle levering uit naam van jouw bedrijf.

Focus op sales
Inzichtelijk factureren

Eenvoudig en inzichtelijk factureren

Wij ondersteunen je graag om jouw facturatieproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit doen we onder andere door kant-en-klare datasets bij je aan te leveren, met daarin de prijzen die jij hebt afgesproken met jouw klant. Je kunt deze gegevens vervolgens direct verwerken in jouw eigen boekhoudsysteem. Eenvoud en efficiëntie zonder extra administratieve rompslomp: wel zo makkelijk!

Kant-en-klare marketing & communicatie

Conneqtech heeft diverse marketingoplossingen voor je beschikbaar die je direct kunt gebruiken. Wil je deze materialen het liefst vormgegeven hebben in jouw eigen huisstijl? Ook dat regelen we graag voor je! Dit doen we in samenwerking met ons reclamebureau.

Marketing & communicatie

Meer weten over hoe wij samen succesvol kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

(033) 205 3400
[email protected]

Adres Hoogland
Hamseweg 22
3828 AD Hoogland
(Bezoekadres)

Adres Middelburg
Poelendaelesingel 12
4335 JA Middelburg