Conneqtech en AnyWare kondigen strategische samenwerking aan op het gebied van slim onderhoud en asset management

Softwarebedrijven Conneqtech en AnyWare slaan de handen ineen om hun beide clouddiensten te versterken. De eerste samenwerkingsprojecten zijn in volle gang en demo’s van de gecombineerde oplossingen kunnen al aangevraagd worden.   

Conneqtech ondersteunt via haar clouddiensten klanten wereldwijd met het in verbinding staan met hun mobiliteitsproducten en gebruikers. AnyWare levert unieke cloudgebaseerde softwarefunctionaliteiten op het gebied van slim onderhoud en assetmanagement. “Onze diensten zijn van nature al goed op elkaar ingespeeld”, vertelt Matthijs van Eijzeren, CEO van Conneqtech. “De samenwerking zorgt dat we nog completere oplossingen kunnen bieden aan onze klanten. Hiermee profiteren zij van optimale grip op hun assets en de daaruit voorvloeiende efficiëntie. Het is een mooie versterking van beide merken met grote voordelen voor onze klanten.” 

Conneqtech is vooruitstrevend in het verbinden van mobiliteit en hardware met clouddiensten. Of het nu gaat om scootmobielen, elektrische fietsen of industriële assets, Conneqtech biedt de perfecte verbinding. Samen met hun cloudoplossing zorgen ze ervoor dat gebruikersdata wordt samengevat en beschikbaar komt voor functies zoals: Track and trace, terughalen na diefstal en het optimaliseren van logistiek. Daar kan AnyWare goed gebruik van maken.

AnyWare is een softwarebedrijf dat zelf een Enterprise Asset Management software cloud heeft ontwikkeld, waarmee onderhoud gestroomlijnd kan worden. Daarmee wordt downtime van assets vrijwel geëlimineerd. De software werkt voor allerlei soorten branches; bijvoorbeeld voor infrastructuuraannemers maar ook bedrijven met een vloot fietsen, scooters of andere soorten mobiliteit.

“De cloud van AnyWare doet dit voornamelijk op basis van real-time data en dat is waar Conneqtech en AnyWare elkaar het beste kunnen versterken”, aldus Thomas Brekelmans, CCO van AnyWare. “De eerste daadwerkelijke projecten zijn al in volle gang en er wordt uitgekeken naar een succesvolle samenwerking.” Benieuwd wat deze combinatie te bieden heeft voor jouw assets? Laat het dan zeker weten: zowel Conneqtech als Anyware kan een demo verzorgen van de gecombineerde oplossingen. 

Een afspraak kan gemaakt worden met Thomas Brekelmans ([email protected]) of Pieter Slagter ([email protected])